Op weg naar meer geluk

Heb jij soms ook het gevoel dat je weet dat je gelukkiger kunt zijn? Dat je weet dat je meer uit je leven en uit jezelf kunt halen? Alleen weet je niet zo goed hoe? Dan is deze praktische workshop een mooi begin van het nieuwe jaar. Laat je inspireren en motiveren door verhelderende inzichten waar je écht wat aan hebt!

In deze 3-uur durende workshop staat GELUK centraal. Als je aan mensen vraagt wat de zin van hun leven is, is het meest voorkomende antwoord dat we vooral gelukkig willen zijn. Maar wat is geluk eigenlijk? Wat streven wij zo na? En voelen we ons in deze huidige snelle consumptiemaatschappij nou echt zoveel gelukkiger? Is geluk universeel of is het heel persoonlijk?

Wij laten jou ontdekken hoe en op welk gebied jij gelukkiger kunt zijn en hoe je dit op eenvoudige wijze kunt bereiken.

Programma:

12.45  inloop en welkom

13.00  kennismaking en inleiding workshop

13.30  presentatie

14.00  pauze

14.15  workshop

15.45  afronding

Op zaterdag 26 januari houden wij een pilot van 13.00 tot 16.00 uur voor een gereduceerd tarief van 15,- euro per persoon. Er is slechts plek voor 10 personen, dus geef je snel op door een mail te sturen naar info@solve-it.coach.

Waar: Yoga Centrum Voorhout (bij Jade), Nijverheidsweg 12, 2215 MH Voorhout

Voor eventuele vragen over de workshop, kun je contact opnemen met Annette Oppenberg 06-43910183 of stuur een mail naar info@solve-it.coach