Op weg naar meer geluk

Wil jij ook een blijer mens zijn? Door alle dagelijkse beslommeringen die je aandacht vragen, schieten tijd en aandacht voor jezelf er nog weleens bij in. Dan kun weleens het gevoel hebben dat je gelukkiger kunt zijn. Dat je weet dat je meer uit je leven en uit jezelf kunt halen. Alleen weet je misschien niet zo goed hoe? Of heb je tot nu toe niet de tijd kunnen vinden om hier echt aandacht aan te schenken.

Deze workshop helpt je helder te krijgen waar je nu staat en waar je heen wilt. Met wat leuke opdrachten, een korte presentatie en het maken van een gave moodboard, ben jij na afloop weer helemaal op weg naar meer geluk!

In deze 3-uur durende workshop staat GELUK centraal. Wat betekent geluk voor jou? Waar word jij helemaal blij van? Hoe kun je dit meer gaan toepassen in je leven? Wacht niet langer en kom in actie, want geluk is een keuze.

Programma 30 maart 2019:

12.45  inloop en welkom

13.00  kennismaking en inleiding workshop

13.30  presentatie

14.00  pauze

14.15  workshop

15.45  afronding

 

Je kunt opgeven door een mail te sturen naar info@solve-it.coach.

Er is plek voor 6 deelnemers, VOL=VOL

Waar: Yoga Centrum Voorhout (bij Jade), Nijverheidsweg 12, 2215 MH Voorhout

Voor eventuele vragen over de workshop, kun je contact opnemen met Annette Oppenberg 06-43910183 of stuur een mail naar info@solve-it.coach