Op weg naar meer geluk

Hoe zit het met jouw GELUK -sgevoel?

Door alle drukte en/of dagelijkse beslommeringen, schieten tijd en aandacht voor jezelf er nog weleens bij in. Dan kun je ineens het besef hebben dat het beter kan of anders ‘moet’. Maar hoe doe je dat? Nu de kans om hier in deze workshop echt even de tijd voor te nemen en aandacht aan te schenken.

Voor ons betekent GELUK een intens blij en dankbaar gevoel dat van binnenuit komt. En wat betekent geluk voor jou? Waar word jij helemaal blij van? Waar ben je dankbaar voor? Wat heb je nog nodig of is alles al aanwezig om gelukkig te zijn?

We hebben wat leuke opdrachten voor je en geven een korte inspirerende presentatie. Daarnaast helpen wij je bij het maken van je eigen gave moodboard, die je helpt herinneren aan alles wat voor jou voor GELUK staat. Waardoor je na afloop geïnspireerd bent om in verbinding te blijven met jezelf en wat ECHT belangrijk voor je is!

Programma vrijdag 21 juni 2019:

18.45  inloop en welkom

19.00  kennismaking en inleiding workshop

19.30  presentatie

20.15  pauze

20.30  workshop

21.45  afronding

Kosten deelname € 25,= incl. koffie/thee en materiaal.

Je kunt opgeven door een mail te sturen naar info@solve-it.coach.

Er is plek voor 6 deelnemers, VOL=VOL

Waar: Yoga Centrum Voorhout (bij Jade), Nijverheidsweg 12, 2215 MH Voorhout